O centru zdravlja i ljepote S-life

Centar zdravlja i ljepote S-life intimnog je karaktera, a njegova ponuda ekskluzivnih usluga i proizvoda promiče ideju o životu u skladu s prirodom. Prostor centra u tonovima smeđe, bež i bijele boje vizualnim doživljajem  sugerira vrhunsku relaksaciju kojoj je jedini imperativ osjećati se dobro. Posebno namijenjene  prostorije tematski su uređene prema uslugama koje se obavljaju u njima, utjelovljuju umijeće zdravog življenja zasnovanoga na pokretu, intimi  i dobrom osjećaju.

Cjelokupna ponuda usluga centra  S-life usmjerena je na njegu lica i tijela , depilaciju lica i tijela, ekstenzije trepavica, makeup, japansku metodu obilikovanja obrva,  njegu ruku i stopala.

Tim S-life čine profesionalni wellness terapeuti, kozmetičari  koji su kreirali posebne tretmane i programe u kojima je moguće uživati upravo u centru zdravlja i ljepote S-life. U  tretmanima mahom se koriste izvorni sastojci s ekološkom etiketom i vrhunski kozmetički proizvodi u kombinaciji s naprednom tehnologijom.

Profesionalna usluga i stručnost vrhunski educiranih S-life terapeuta koži kao najvećem organu našeg tijela, dati će upravo ono što joj je potrebno kako bi ostala i postala zdrava i lijepa, a tijelo zadržalo svoju vitalnost i njegovan izgled. Zlatne ruke S-life tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu jamči Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

 

Savjetovanje i dijagnostika

Centar zdravlja i ljepote S-life u vlasništvu je kozmetičkog obrta Danke Baranačić Strnad. Nakon završenog kozmetičkog smjera u Srednjoj strukovnoj školi u Varaždinu 2005. godine uz rad nastavlja školovanje i usavršavanje u struci za majstora pedikera, wellness terapeuta, majstora kozmetičara i strukovnog učitelja.

Četiri i pol godine rada u poznatim regionalnim kozmetičkim salonima te u Gospodarskoj školi u Čakovcu kao strukovni učitelj godinu i pol uz brojne edukacije preparativne  kozmetike Afrodita, Japanske metode oblikovanja obrva Prive studia iz Ljubljane, Biodroga, Dr.Temt, Shotys, Dermalogica, Phandys, Lycon depilacija, BDR, Epiladerm, LuxusLashes, edukacije dermatološkog instituta iz Londona kao i edukacije medicinske i estetske pedikure uz ugradnju BS špange za korekciju uraslih noktiju te aromaterapijske tretmane poznate francuske kozmetičke kuće Decléor. Zahvaljujući ovim kozmetičkim i dermatološkim kozmetikama i bogatom iskustvu, uspješno tretira sve neravnoteže i problematike kože.

Osim njege i obnove kože, educirana je i u smjeru dekorativne kozmetike Jane Iredale od 2010. godine. Centar zdravlja i ljepote S-life, centar za njegu lica i tijela osniva 2010. godine te predstavlja novi koncept kozmetičkog pristupa radu i holističkog pristupa klijentima. Prateći trendove i potrebe mnogobrojnih klijenata, 2011. godine među prvima uvodi ekstenzije trepavica i okreće se i mezoterapiji kao poželjnom rješenju u borbi protiv starenja kože.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u veliku S-life obitelj!

 

 
 
Poklon bon

Razveselite sebi dragu osobu poklon bonom S-life usluga prema Vašim željama!

S-life poklon bonovi savršen su izbor koji će jednako razveseliti svakog muškarca i ženu. Centar S-life nudi bogat izbor usluga pa vjerujemo da će svatko jednostavno pronaći baš ono što treba i želi.