CARITA IDEAL HYDRATATION

CARITA priču su 1946. godine započele dvije seste, Rosy i Maria Carita jer su primijetile da u kozmetičkim brandovima nedostaje dobro razrađena linija za njegu, te su se odlučile razviti konceptualno novi brand za potpunu njegu kose, lica i tijela.

CARITA je prepoznatljiva po lakim teksturama vrlo velike efikasnosti i dugotrajnim rezultatima svojih tretmana. Premium kvaliteta, profesionalizam i personalizirani pristup tri su načela i kriterija na kojima je osnovan brand i njegova reputacija.

Kvalitetu CARITA proizvoda potvrđuje i činjenica o velikom broju proizvoda koji se prodaju danas, a proizvedeni su po originalnim recepturama poput svjetski slavnog seruma za lice, tijelo i kosu Fluid de beaute 14, koji svoj sastav nije mijenjao od samog nastanka 1960. godine.

CARITA pritom stvara nove trendove u njezi kože koristeći i tehnologiju. Prvi aparat za lice izašao je na tržište 1960. godine, a danas je njihov Cinetic Lift Expert aparat omiljen i nezaobilazan dio profesionalne beauty rutine. I nakon 70 godina, Carita tretmane i proizvode možete naći u njihovim institutima u Parizu, Londonu, New Yorku, Rimu i Zagrebu.

CARITA je 2006. godine lansirala IDEAL HIDRATATION, inovativnu liniju koja ima 2 djelovanja: HIDRATACIJU i PREVENCIJU PREURANJNOG STARENJA. Ključni aktivni sastojak u paleti proizvoda je voda lagune sakuljena u Francuskoj Polineziji.
Upravo je voda ključna za lijepu i zdravu kožu jer dehidrirana koža postaje ranjiva i na njoj su vidljivi svi znakovi starenja. Iz navedenog je hidratacija prvi, neizostavan, najbrži i najizravniji način zaštite lijepe i zdrave kože.
 

PROIZVODI LINIJE CARITA IDEAL HYDRATATION:
 

 - IDEAL HYDRATATION LAGOON ŽELE  je hidratizirajući gel za čišćenje lica i skidanje make-upa s očiju i usana. Kožu tonira i vlaži. Sadrži vodu iz polinezijske lagune, fiksator vlage, provitamin E i B. Nanosi se prstima ili vlažnom blazinicom. Ukloniti blazinicom natopljenom  EAU DES LAGONS (HIDRATANTNO ENERGIZIRAJUĆIM MISTOM/VODICOM).

 - IDEAL HYDRATATION LAGOON PILING je napravljen po formuli tradicionalnog Caritinog pilinga Renovateur. Sadrži smljevene koštice suncokreta u finoj emulziji koje uklanjaju mrtve stanice i nečistoću. Jedan do dva puta tjedno, nanjeti na vlažnu kožu. Nježno trljati kružnim pokretima izbjegavajući područje oko očiju. Isprati toplom vodom.

 - IDEAL HYDRATATION LAGOON KREMA  je energizirajuća ugodna krema koja istovremeno regenerira umornu kožu, konstantno vlaži i sprečava prijevremeno starenje. Jača prirodni obrambeni sustav kože i štiti od vanjske agresije. Sadrži vodu iz lagune punu minerala i el.u tragovima, fiksator vlage, ekstrakte morskog bilja, ekstrakt suncokretovih sjemenki (štiti od UV zračenja), anti-age kompleks i obrambeni kompleks. Ujutro i navečer nanjeti na očišćenu i korigiranu kožu lica i vrata nakon nanošenja IDEAL HYDRATATION SERUMA.

 - IDEAL HYDRATATION SERUM namjenjen dehidriranoj koži. Prvi hidratantni serum koji sprječava i ispravlja prve znakove starenja u ultra-laganoj teksturi. Koža postaje puna vlage, obnovljeni sz joj gipkost i vitalnost te ponovni zrači novom energijom. Nanosi se na savršeno čisto lice i vrat prije nanošenja IDEAL HYDRATATION LAGOON KREME. 

 - EAU DES LAGONS (HIDRATANTNO ENERGIZIRAJUĆA NJEGA MIST/VODICA), rijetki aktivni sastojak je zvijezda ove linije. Riječ je o čistoj vodi iz laguna Polinezije koja izvire iz dubine vulkanskih stijena tisućama godina, a koja je zaštićena koraljnim grebenom.
EAU DES LAGONS (MIST/VODICA) je kreirana novom mikroniziranom tehnologijom za intenzivnu hidrataciju kože. Esencije za kožu nikada nisu bile tako osvježavajuće. Ritual dubinske hidratacije počinje vlaženjem kože aktivnom formulom. U srcu proizvoda je voda iz lagune koja održava zaštitnu funkciju kože: provitamin B5, ekstrakt papaje za teksturu kože i Pentavitin koji pruža osjećaj ugode na koži. 

 - IMPREGNACIJA BIOCELULOZNOM HIDRO REGEENERATIVNOM MASKOM - ekskluzivna maska kakve su do sada bile rezervirane samo za institute, a sada je dostupna i u udobnosti doma gdje dubinski hidratizira kožu u svega 15 minuta. Njezina jedinstvena 3D tekstura se razvlači te se može prilagoditi svakom licu, dajući osjećaj druge kože. Njena holistička struktura se sadrži od 3% bioceluloze, proizvoda biotehnologije baziranog na aerobnoj fermentaciji prirodnih mikroorganizama, te sadrži 97% čiste vode.

 - IDEAL HYDRATATION NJEGA ZA OČI obogaćena tijekom tisućljetnog procesa kroz vulkanske stijene polinezijskih atola, voda lagune postaje impregnirana esencijalnim mineralima. Obogaćena kofeinom i hijaluronskom kiselinom, zaglađuje fine linije i bore, te djeluje na natečenost i tamne krugove.

LAGOON IDEAL HYDRATATION TRETMAN kombinira manualne i instrumentalne metode i redizajniran je kako bi smjestio bioceluloznu masku u srce protokola. Koristi koncentrate morskih algi iz dragocijenog izvora lagune Francuske Polinezije, upravo zato što je lagunska voda najsličnija našoj plazmi te ju koža apsorbira sa izuzetnom lakoćom i uzima najbolje iz nje. Trenutna rehidracija, osjećaj lakoće i ugode prilikom apliciranja proizvoda, manualne masažne i drenažne tehnike samo su neki od benefita. Tretman će zaštiti mitohondrije i stimulirati cirkulaciju i protok kisika do stanica te blokirati štetan utjecaj slobodnih radikala. Tretman možete iskusiti i u kombinaciji s revolucionarnim Carita Cinetic aparatom, koji koristi čak 3 aplikacije kao što je ultrazvučno čišćenje lica Skin Refinerom, masažu galvanskom strujom i Metalic Gloves i L.E.D. svjetlost za maksimalnu apsorpciju seruma i predivan zdravi sjaj kože.