Med Contur Plus terapija za preoblikovanje problematičnih dijelova tijela

Med Contour Plus je uređaj najnovije generacije i najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica tijela. Tretman kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela i pritom uklanjanja celulita i pomaže u zatezanju kože tijela.

S-life centar prvi je u području sjeverozapadne Hrvatske koji u svoju ponudu uvodi najnoviju generaciju Med Countur Plus uređaja za uklanjanje masnih stanica i preoblikovanje tijela. 
 

Koje su prednosti tretmana pomoću
Med Contour Plus uređaja
za oblikovanje tijela?

 

 • omogućava trajne rezultate,
 • smanjuje obujam tretiranog područja tijela,
 • uklanja celulit,
 • zateže kožu tijela,
 • preoblikuje tijelo tamo gdje vi to želite,
 • 100% siguran ( potvrdila najrigoroznija agencija za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja (FDA approved) ),
 • tretman je ugodan ( tretman se najčešće opisuje kao masažu vrućim kamenjem ),
 • bez oporavka nakon tretmana ( ne zahtjeva posebnu pripremu, nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima ),
 • rezultati su vidjivi instantno ( prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med Contour tretmana je 1 inch = 2,5 cm ).

Med Contour Plus prvi je uređaj na svijetu s integriranim aplikatorom za limfnu drenažu.
Svaki tretman započinje stimulacijom limfnih čvorova nakon čega slijedi ultrazvučni tretman, te se na kraju svakog tretmana provodi limfna drenaža. 

Inovativni Med Contour Plus za oblikovanje tijela posjeduje aplikatore za:

 • "Body shape" ( uklanjanja masne naslage i razbija celulit )
 • "Body shape & tight" ( zateže i učvršćuje kožu )
 • limfnu drenažu ( odvodi štetne tvari iz organizma ) .

Za vrijeme tretmana Med Contourom, tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuma fiksiraju u aplikator između dvije ultrazvučne glave. Zajedničkim djelovanjem dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara puno plindkih mjehurića. Na plinske mjehuriće se djelovanje ultrazvuka odvija u dvije faze; faza dekompresije i faza kompresije. Za vrijeme dekompresijske faze, prethodno stvoreni plinski mjehurići počinju se smanjivati sve dok ne implodiraju. Implozijom dolazi do oslobađanja velike količine energije koja stvara oštećenja na membrani masnih stanica. Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela. Limfa drenaža uvelike olakšava ovaj procese eliminacije. 
 

Kako djeluje tretman Med Contour Plus uređajem za oblikovanje tijela ?

Med Contour Plus ultrazvučne glava daju nezamjenljive rezultate u terapiji skidanja celulita i masnih nakupina. Tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnova u uklanjanju celulita.

Dodatno efikasnim čini ga tretman limfne drenaže, koji slijedi nakon tretmana ultrazvukom, koja je od izuzetnog značaja za eliminaciju oslobođenih masti, pospješivanje cirkulacije i eliminaciju viška tekućine posebno kod celulita.

Za vrijeme tretmana na tkivo i masne stanice se djeluje s dvije ultrazvučne glave.

Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela, a limfna drenaža također olakšava proces eliminacije.


Kome je namijenjen Med Contour Plus tretman?

Tretman Med Contour Plus razvijen je kako bi pomogao umjereno do pretjerano pretilim muškarcima i ženama koji žude za boljom tjelesnom formom.

Tretman nije zamjena redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.

Tretman ne preporučamo ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.

 

Kako se pripremiti za tretman Med Contour Plus uređajem?

Prvom tretmanu Med Contuour Plus uređajem u centru S-life prethode konzultacije na kojima se detaljno pregledava kritično područje, fotografira početno stanje i mjeri obujam, kako bi se kasnije mogao pratiti napredak.

Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. Broj tretmana varira od osobe do osobe te ovisi o trenutnom stanju i željenim rezultatima. No, kao bi se postigli najbolji rezultati najbolje je da se tretaman obavlja u nizu tretmana.

Preporučuje se barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma tvrdoglava područja masnih nakupina i celulita potrebno je i do dvanaest tretmana.

Svakog klijenta u centru S-life detaljno upućujemo u tijek zahvata i savjetujemo kako načinom prehrane, tjelovježbom te unosom tekućine, a kako bi se dodatno postigli još bolji i dugotrajniji rezultati.

 

Kako se provodi tretman Med Contour Plus uređajem?

Tretman Med Contour Plus uređajem započinje otvaranjem limfnih čvorova. Nakon što smo potaknuli rad limfnog sustava, krećemo u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora.

Lokalno djelujemo na masne stanice te tako ne oštećujemo okolno tkivo, a u dubini stvaramo sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju te na taj način oštećuju masnu stanicu.

Masnoća koja će ući u međustaničnu tekućinu izbacuje se putem limfe, mokraće, znojenja te jedan manji dio ide preko jetre.

Ključni dokaz revolucionarnog Med Contour Plus uređaja su rezultati postignuti kod krajnjih korisnika:
- više od 4000 zadovoljnih klijenata u regiji,
- odrađeno više od 19000 tretmana.
 

 PRIJE / POSLIJE
 
 Vidljivi rezultati nakon samo jednog tretmana 
 Med Contour Plus uređajem:
 - 32-godišnja žena
 - problem: lokalizirano masno tkivo i celulit
 - postupak:

  1 Med Contour tretman
  1 limfna drenaža
  trajanje tretmana: 1 sat
  temperatura: > 40 °

 Cijena i plaćanje tretmana Med Contour Plus uređajem:

Iskoristite posebnu  ponudu našeg centra S-life jer povodom uvođenja Med Contour Plus uređja odobravamo 40% popusta na sve tretmane ( pojedinačne tretmane, mini regije, dvije regije, pakete tretmana ... ).
Ponuda vrijedi do kraja mjeseca ožujka.
Iskoristite izuzetnu priliku i naručite za tretman oblikovanje tijela.
Za sve upite kontaktirajte nas na broj recepcije: 099/222 1000.

Cijene tretmana Med Contour Plus uređajem možete provjeriti u našem služebnom cjeniku:

*odobravamo plaćanje do 12 rata ( karticama American, PBZ, Raiffeisen )